به همت اداره کتابخانه های عمومی نیشابور و به مناسبت هفته پژوهش و فناوری:کارگاه آموزشی "تور مجازی کتاب" در دبیرستان فرزانگان برگزار شد.

به همت اداره کتابخانه های عمومی نیشابور و به مناسبت هفته پژوهش و فناوری:کارگاه آموزشی "تور مجازی کتاب" در دبیرستان فرزانگان برگزار شد.

به مناسبت هفته پژوهش کارگاه آموزشی تور مجازی کتاب و آشنایی با فعالیت های کتابخانه  در دبیرستان فرزانگان نیشابور برگزار شد.

به گزارش اداره کتابخانه های عمومی شهرستان نیشابور، به مناسبت هفته پژوهش و فناوری و با تلاش کتابداران اداره کتابخانه های عمومی نیشابور، کارگاه آموزشی "تور مجازی کتاب" و آشنایی با فعالیت های کتابخانه  در دبیرستان فرزانگان نیشابور برگزار شد.

 سبیکه عاملی کتابدار کتابخانه عمومی دکتر شریعتی نیشابور و مدرس این دوره  آموزشی با اعلام این خبر گفت: یکی از رسالت های مهم کتابخانه های عمومی ایجاد و تقویت تفکر انتقادی و پژوهشی در عموم افراد جامعه است که یکی از بهترین راه های رسیدن به این هدف، ارتقای فرهنگ مطالعه است لذا با آغاز هفته پژوهش و به منظور تبلیغ و تقویت فرهنگ مطالعه، پرسشگری و پژوهش، با همکاری بیرستان فرزانگان نیشابور کارگاه آموزشی تور مجازی کتاب و آشنایی با فعالیت ها و کارکردهای کتابخانه در این دبیرستان برگزار شد.

وی ادامه داد: محتوای این کارگاه آموزشی شامل مفاهیمی مانند آشنایی با انواع روش های پژوهشی، موضوعات و رده بندی کتاب ها، سامانه مدیریت خدمات کتابخانه های کشور samanpl.ir   و فعالیت های کتابخانه ای بود.

عاملی در ادامه افزود: هفته پژوهش و فناوری، فرصت مناسبی است تا با استفاده از ظرفیت کتابخانه های عمومی و آشنایی هرچه بیشتر عموم مردم با کتابخانه ها، ضمن ترویج فرهنگ کتابخوانی،جایگاه  پژوهش و فناوری نیزدر جامعه ما ارتقا یابد.

 

درباره کتابخانه

کتابخانه دکتر شریعتی شهرستان نیشابور در سال 1338 تاسیس گردید. این کتابخانه دارای بخش های گوناگونی همچون بخش کودک ، کمک درسی ، دیداری شنیداری و نابینایان می باشد.

معرفی کتاب

    کتاب غذا در نهج البلاغه اثر مهندس مصطفی بیان با نظارت دکتر علیرضا بیان از سوی نشر آهنگ قلم منتشر شد. این کتاب دومین اثر پژوهشی نویسنده بعد از کتاب غذا در قرآن است . کتاب با استناد به کلام امیر المومنین علی(ع) در نهج البلاغه، با زبانی ساده اما علمی به تشریح فواید و مضرات خواراکی‌ها و آشامیدنی‌هایی مانند خرما، عسل، گندم، شیر مادر، میوه جات پرداخته است. مطالبی در فواید روزه و روزه‌داری و اینکه در این ایام از چه مواد غذایی باید استفاده شود؛ بحث حج و فلسفه‌ی آن؛ لقمه‌ی حلال و حرام؛ عناصر اصلی معدنی؛ عناصر جزیی کمیاب؛ انواع ویتامین‌ها طبق آیات قرآن و سخنان امام علی(ع) در نهج البلاغه نیز محور...

تماس با ما

  • homeکتابخانه دکتر شریعتی
  • phone 42224263 (7.30 الی 19) 
  • mail admin (at) shariatilib.ir
  • map خراسان رضوی، نیشابور ، خیابان شهید جعفری ، روبه روی شورای حل اختلاف

آمار بازدیدکنندگان

امروز: 1

دیروز: 8

این هفته : 79

این ماه : 250

همه : 2539